Käsittelyssä HYIP-ohjelmat, jotka tarjoavat suurta tuottopotentiaalia korkealla riskillä. Ovatko kaikki HYIP-ohjelmat huijaista vai löytyykö joukosta helmiä?
Lähetä vastaus
17 viestiä • Sivu 1/21, 2

Fair Profit Investment Club - Uusi Scam?

Kirjoittaja Jammu » 16:37 (16.3.2008)

content_page.php?page_id=1


Uutta pukkaa. Huhujen mukaan liittyy jotenkin WinClub/Capitan henkilöihin.

Markkinoidaan mm. seuraavasti;

Fair Profit Investment Club. Aloitellut viime vuonna toimintaansa,
treidaus toimintaa pyörittää amerikkalainen henkilö(en tiedä nimeä).
Mukana hoitelemassa mm. markkinointia suomalaisten tuntema [Nimi poistettu pyynnöstä] (kts.
[Yrityksen nettiosoite poistettu pyynnöstä]), jonka takia pidän itsekin tätä aika luotettavana sijoituksena.
Minimi sijoitus 3000USD:tä n.(2000€), josta 1000 USD:a menee ns. jäsenmaksuun, joka antaa
elinikäisen mahdollisuuden sijoittaa Fairiin(ei muita
maksuja, kuluja). 3 eripituista sijoitus vaihtoehtoa 3kk, 6kk ja 12kk,
joista loistavat tuottoennusteet 20%, 50% ja 150% (nettotuottoja, vähennetty
sponsoripalkkiot), jonka jälkeen voit nostaa tuotot pois tai sijoittaa ne uudelleen. Raha
liikkuu pankkisiirrolla Sveitsiin tai luotettavalla ja nopealla moneybookersilla.
Sponsorointi mahdollisuus (ei pakollinen), palkkio on 20% sponsoroidun tuotoista (Saa ainoastaan omien suositeltujen tuotoista). Eli et rakenna mitään ns. verkostoa tms. Ilmoittele, kun haluat liittyä, niin kirjaan sinut sisälle, jonka jälkeen saat omat www-sivut ja pääset
tutustumaan sivuihin ja tekemään sijoituksia. Tarvitsen nimien lisäksi osoitteen ja puhelin numeron, niin saan regattua sinut sisään. Uskon, että tästä tulee vielä hyvä sijoitus. Ekat tuototkin tuli joulukuussa, jotka sijoitin uudelleen 12 kuukaudeksi.


Eli jälleen näyttäis olevan suosittelumarkkinointia härmäläisille...
Jammu
Tienaaja
 
Viestit: 30
Liittynyt: 22:50 (5.3.2008)
Ylös

Re: Fair Profit Investment Club - Uusi Scam?

Kirjoittaja iio » 17:05 (16.3.2008)

data/details/traff ... rading.com

Ei näy yhtään liikennettä sivuston osoitteeseen joten arvatenkin erittäin uusi ja vähän tunnettu... kehoittaisin odottamaan ainakin jonkun kuukauden tai jos riskituotto kiinnostaa niin mikäs siinä... HYIP:ssä yli kuukausikin on pitkä aika, pisimmät ovat kestäneet 1-2v ja kaatuneet.
"All your tuotto are belong to us!"

watch?v=ZyydCyOHJkg
iio
Veteraani
 
Viestit: 3887
Liittynyt: 6:42 (7.8.2007)
Paikkakunta: Helsinki
Ylös

Re: Fair Profit Investment Club - Uusi Scam?

Kirjoittaja iio » 17:11 (16.3.2008)

Ostettu domain näköjään enom.comista ja peicon.ch toimii vissiinkin serverisaittina mikäli oikein katsoin, itse sivustoon liittyvistä henkilöistä ei siis löydy mitään tietoa. Serveri sijaitsee sveitsissä... tai ainakin tuon mukaan. Domainrekisteröinti lakkaa toimimasta 18.5.2008 mikäli sitä ei uusita, miksi tuo nostaa kylmiä karvoja pintaa. Domain rekisteröity käyttöön 18.5.2007.


IP address: 193.84.113.166
Host name: TraceRoute to 193.84.113.166 [www.fptg-trading.com]

Hop (ms) (ms) (ms) IP Address Host name
1 4 6 0 66.98.244.1 gphou-66-98-244-1.ev1servers.net
2 0 0 0 66.98.241.12 gphou-66-98-241-12.ev1servers.net
3 1 0 0 66.98.240.3 gphou-66-98-240-3.ev1servers.net
4 1 1 4 216.110.27.97 216-110-27-97.static.twtelecom.net
5 45 46 45 66.192.240.198 peer-02-so-0-0-0-0.nycl.twtelecom.net
6 139 139 139 198.32.118.38 paix-nyc.init7.net
7 134 134 134 213.144.128.9 r9.core.init7.net
8 Timed out Timed out Timed out -
9 134 134 134 193.84.113.166 -

Trace complete

whois query for fptg-trading.com...

Results returned from whois.internic.net:


Whois Server Version 2.0

Domain names in the .com and .net domains can now be registered
with many different competing registrars. Go to
Domain Name: FPTG-TRADING.COM
Registrar: ENOM, INC.
Whois Server: whois.enom.com
Referral URL:
NOTICE: The expiration date displayed in this record is the date the
registrar's sponsorship of the domain name registration in the registry is
currently set to expire. This date does not necessarily reflect the expiration
date of the domain name registrant's agreement with the sponsoring
registrar. Users may consult the sponsoring registrar's Whois database to
view the registrar's reported date of expiration for this registration.

TERMS OF USE: You are not authorized to access or query our Whois
database through the use of electronic processes that are high-volume and
automated except as reasonably necessary to register domain names or
modify existing registrations; the Data in VeriSign Global Registry
Services' ("VeriSign") Whois database is provided by VeriSign for
information purposes only, and to assist persons in obtaining information
about or related to a domain name registration record. VeriSign does not
guarantee its accuracy. By submitting a Whois query, you agree to abide
by the following terms of use: You agree that you may use this Data only
for lawful purposes and that under no circumstances will you use this Data
to: (1) allow, enable, or otherwise support the transmission of mass
unsolicited, commercial advertising or solicitations via e-mail, telephone,
or facsimile; or (2) enable high volume, automated, electronic processes
that apply to VeriSign (or its computer systems). The compilation,
repackaging, dissemination or other use of this Data is expressly
prohibited without the prior written consent of VeriSign. You agree not to
use electronic processes that are automated and high-volume to access or
query the Whois database except as reasonably necessary to register
domain names or modify existing registrations. VeriSign reserves the right
to restrict your access to the Whois database in its sole discretion to ensure
operational stability. VeriSign may restrict or terminate your access to the
Whois database for failure to abide by these terms of use. VeriSign
reserves the right to modify these terms at any time.

The Registry database contains ONLY .COM, .NET, .EDU domains and
Registrars.

Results returned from whois.enom.com:

=-=-=-=
Visit AboutUs.org for more information about fptg-trading.com
<a ngentmemekent="fptg-trading.com">AboutUs: fptg-trading.com</a>

Registration Service Provided By: NovaTrend Services GmbH
Contact:
info@novatrend.ch
Visit: info@peicons.ch)
+41.788353805
Fax: none
Seefeldstrasse 127
Zuerich, 8008
CH

Administrative Contact:
Peicons GmbH
Vladimir Petek (info@peicons.ch)
+41.788353805
Fax: none
Seefeldstrasse 127
Zuerich, 8008
CH

Technical Contact:
NovaTrend
Michael Brunner (info@novatrend.ch)
+41.522033315
Fax: none
Toessfeldstrasse 35
Winterthur, 8406
CH

Status: Active

Name Servers:
DNS1.INETSPIRIT.CH
DNS2.INETSPIRIT.CH

Creation date: 18 Jun 2007 07:53:11
Expiration date: 18 Jun 2008 07:53:11[/b]
=-=-=-=
The data in this whois database is provided to you for information dWww Interestratefixedmortgage Interest Rate Fixed Mortgage Szh Bank Rates Top Savings Account Interest Rates In Visalia Ca Today Interest Rate Fixed Mortgage Tienaus.com • katso viestiketjua - Fair Profit Investment Club - Uusi Scam?e c Interest Rate Fixed Mortgage mWww Interestratefixedmortgage Interest Rate Fixed Mortgage Szh Bank Rates Top Savings Account Interest Rates In Visalia Ca Today Interest Rate Fixed Mortgage Tienaus.com • katso viestiketjua - Fair Profit Investment Club - Uusi Scam?v Interest Rate Fixed Mortgage Interest Rate Fixed Mortgage